Confruntări de amploare la granița dintre Azerbaidjan și Armenia / Sunt folosite drone de luptă, artilerie și arme de foc de mare calibru / Cel puțin 49 de soldați armeni uciși

0
228

Confruntări de amploare au avut loc marți la granița dintre Armenia și Azerbaidjan, forțele de la Baku, susținute de tunuri și drone, încercând să „înainteze” pe teritoriul armean, susține Erevanul. Luptele au dus la moartea a cel puțin 49 de soldați armeni și la noi temeri privind un nou război în fosta Uniune Sovietică, scrie Reuters.

Ministerul Apărării din Armenia a raportat „bombardarea intensivă” a pozițiilor armenilor din Sotk, Vardenis, Goris, Kapan, Jermuk, Artanish și Ishkhanasar, precum și a infrastructurii civile. Oficialii armeni spun că Azerbaidjanul folosește drone de luptă, artilerie și arme de foc de mare calibru.

Atacurile au început la scurt timp după miezul nopții pe 13 septembrie. Orașele și satele atacate sunt situate în provinciile Syunik, Gegharkunik și Vayots Dzor de-a lungul graniței de est a Armeniei cu Azerbaidjan.

/www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns